mandag 2. januar 2012

Nyttårsforsett på forskudd."Mer til barna " lyder det. Og allerede lillejulaften setter jeg i gang med første prosjekt. 
Jul skal være julerøde kjoler eller kjoler med det lille ekstra. Det lille ekstra på andre juledag på boleroen fra Pickles (og her finner du oppskrift).


Strikket i 1 - 2 år i Drops Merino Extra Fine. Syns perlestrikken i dette garnet er helt nydelig! Så ble litt restegarn brukt opp også.

Veldig gøy og pynte denne jenta, for hun er så langt fra og være pynte-jente. Neseblod måte tørkes før bilder ble tatt men du kan skimte det såvidt. Ingen blåmerker eller diverse sår på kroppen i Romjula så sier meg heldig med den ;) Gøy var det og se henne i diverse prinsesse kjoler og ball lignende kjoler, hun fant raskt ut hvordan en gjør rampestreker uhindret..


Veldig fin bake også.. Så praktisk, trenger nok flere.. Og det hadde gjort seg og strikke inn sølvtråd i denne til ekstra pynta tider! :)

Har falt av lasset og strikker med noe "pusete" for første gang.. Liker! Hespet opp garn til noe storebror skal få, så da har jeg ikke unnskyldning lengre.. og det trengs mer ull i skuffene hans overraskende nok. 

2 kommentarer: