onsdag 1. februar 2012

Likt må være likt.

Min store lille 3 åring!
Selv om det er eldstegutt som har bursdag så måtte jo lille mor få også. I samme farge også, det må mor  gjøre så lenge hun får lov. Strengt tatt fikk hun også litt mer for den kjolen tok både mer tid og garn.
 Prøvd ut Marte Helgetun sin oppskrifter, og jeg må si meg fornøyd med sluttresultatene. Var litt plukk i oppskriftene som jeg ikke helt forsto meg på, men var ingen problem og spørre om hjelp. Hun svarte kjapt og det ble ingen opphold i strikkingen ;).
 Brukte et noe rimeligere garn alternativ "Hverdags" fra DSA som jeg synes var helt herlig og strikke med!!:) Det gikk også kun fire nøster til begge plaggene! imponert!


 Flettene var kjappe og pyntet veldig opp. Jenta fikk velge knapper selv, og siden bror er opptatt av hjerter så ble det hjerte.


Strikket kjolen i 2 år, og kortet ned noen cm i lengden. Ble litt for lang etter min smak, men så har jeg jo en veldig kort 1,5 åring ellers veldig fornøyd og glad jeg kjøpte én oppskrift til fra henne. Har babysilk fra DSA liggende, spørs om jeg tør bruke av det ;)

Tenk og være så heldig som har to herlige små! :)

5 kommentarer:

 1. Og tenk så heldige disse to små er, som har så fine strikkaklær :)

  SvarSlett
 2. Så utrolig fine de ble!! Du er jammen en raser på strikkinga nå - utrolig flink!

  SvarSlett
 3. Så søte!! Og så gøy med litt likt!!

  SvarSlett
 4. Fine barn i lignende klær :)

  SvarSlett