søndag 25. desember 2011

Tidsfristen for julegaver har gått ut.

Det er litt godt kjenner jeg! Ble ferdig og vel så det, får bare håpe at det ble fornøyde mottakere. Synes det var veldig greit og kunne bruke tid (som jeg har) og litt mindre penger (som jeg ikke har) på julegaver i år. Jeg bare håper alle ble fornøyde med gavene sine. Så klart har jeg glemt og ta bilde av det meste ;)

En liten heldig gutt fikk seg Marius genser til bursdag/Jul. Etter mye om og men så kom jeg frem til at rundfelling er for både gutt og jente. Sydde under ermer med marine for litt mer guttete preg. Strikket i størrelse 2år så håper jeg den varer minst like mange år som den gamle Marius'en som gutten min har! :)


(ligget en stund brettet på bildet, ups! :)).

7 kommentarer:

 1. Knallfin gave! Marius er jo veldig in akkurat nå.

  SvarSlett
 2. Nydelig genser, Mariuser er så stilige!! :)

  SvarSlett
 3. Takk, veldig fint at det er morsomme mønstre som er in, for er vel gjerne de gavene som blir brukt, greit og strikke slike gaver da :)

  SvarSlett
 4. Fin den er! Heldig mottaker ja. Det har ikke slått meg i det hele tatt at rundfelling ikke skal være for gutter. Min 3-åring får rundfelling :)

  SvarSlett
 5. Kjempeflott genser! Jeg elsker marius-mønstret! Og sier som hun over her, at jeg har aldri tenkt på at gutter ikke kan bruke gensre med rundfelling ;)
  En fortsatt god jul til deg og dine!

  SvarSlett
 6. Tusen takk :) Haha da har jeg tydeligvis vært en tur på jordet! :P Men glad jeg valgte rundfelling, passformen er jo mye bedre under vinterdress osv.

  SvarSlett
 7. Kjempefin! Marius er en slager, og jeg er enig i at rundfelling passer begge kjønn! Godt nytt år :)

  SvarSlett