onsdag 28. september 2011

Hvorfor ikke et til monster?


Når en først er i gang, og oppskriften fortsatt sitter der. Lagt min elsk på disse fargene, og håper det kommer opp flere prosjekter med dette garnet om ikke så alt for lenge!
Monsteret er strikket i Drops merino extra fine. Har fått prøvd ut garnet godt på mine egne små-troll, og det holder godt. Merinoen siger litt, men etter et års bruk så er den fortsatt fin i passform og ikke tegn til nupping, verken til 1åringen eller 2åringen.
Dette monsteret er i størrelse ca. 92.


Det er en til bukse på pinnene, men fokuset fremover kommer nok til og være gaver.. Mange bursdager fremover, og Jula nærmer seg raskt, så er vel på tide og sette i gang.
Lovte meg selv at jeg skulle strikke minst fire forskjellige kjoler til Sofie som jeg har lagt elsk på i løpet av dette året.. Har i det minste kommet i gang med en, så får vi se hvordan det prosjektet utvikler seg ;)

5 kommentarer:

 1. Ja slike monster er gøye!!!

  Fine bukser!

  SvarSlett
 2. Morsomt monster!
  Merker det rykker litt i garnlageret når jeg ser slikt. ;)

  SvarSlett
 3. Monstre er kule saker, ja! Jeg har også oppdaget at det er mange bursdager i nær fremtid, og ikke minst at jula snart er her! Det er bare å stå på, med andre ord ;)

  SvarSlett
 4. Herleg monster! Har strikka ei slik eg og, men må nok strikke fleire, har nokre veninner sine barn som har bursdagar på begynnelsen av året så det kan bli litt produksjon etter jul og. ;) Ein koseleg blogg du har! Ønskjer deg ein fin laurdag.

  SvarSlett
 5. Strikkebukser er gull verdt! Ungene går i strikkebukser hele vinteren, deilige og myke.

  SvarSlett