torsdag 18. august 2011

Marius til Marie.

Lillesøster fyller 10 år, og da får jeg en lur idé om at hun skal være varm i vinter. Marius genser skal hun så klart få, og det får hun jammen ta også..


Marius med rund sal, strikket i XS i Smart garn.. Det skal visst nok være klø-fritt som damen sa, men jeg vet ikke helt om jeg tror på henne. Den er bare vasket lett, ikke dampet..
Jeg må få si at jeg er utrolig stolt av meg selv.. gjennomførte prosjektet selv om bursdagen både kom og dro.. ti dager på etterskudd kan jeg knapt si gratulerer med vel overstått..?
Valgte som vanlig ribb istedenfor perlestrikk, syntes det så litt rart ut så tok det tryggeste valget.
Nå blir hun iallefall litt varm. Selv om det ikke ble både lue og sokker også som jeg fantaserte om ;)
At eieren selv mener at den røde genseren ved siden av på hefte var mye penere halvveis ut i mønsteret prøver jeg bare å glemme, for noen rød genser blir det ikke!

Bare for å vise at genseren faktisk går an å ha på også, så poserer jeg litt. Kanskje jeg må begynne og strikke en i str S også..?4 kommentarer:

 1. Nydelig! Du bør absolutt strikke en til deg selv! Jeg strikket i alpakka til meg selv og den er kjempegod og varm:D

  SvarSlett
 2. For en flott genser, du bør så absolutt strikke en til deg selv også i den størrelsen. Den satt jo perfekt.
  Du spurte om alonger. De jeg har vært med i skjer inne på forumet Uformelt eller Hobbyboden. Hvis du ikke er medlem der så kan jeg anbefale deg å melde deg inn. Der er det masse hyggelige damer og veldig mye inspirasjon. Det er også veldig artig å være med på slike alonger.

  SvarSlett
 3. Så flott Marius! Jeg er enig, Smart er ikke nødvendigvis kløfritt. Hvis man er supersensitiv merkes ulla godt. Men så har man jo stort sett noe under og da går det jo fint.
  Ha en fin dag! :-)

  SvarSlett