mandag 15. august 2011

Båt genser`n.


Denne gangen ble det en rullegenser fra Strikk til Nøstebarn. Pjokken måtte jo også få seg en barnehage genser fant jeg fort ut.
Denne gikk drøyt.. smale striper er morsommere, action litt oftere.


Ble valgt litt maritime farger, kanskje mest for å slippe og tenke på alle de mulige og herlige fargekombinasjonene!
Denne er strikket i 4 år, men passer den lille 2åringen min supert.. Hørt mange strikkere der ute som har blitt små gal av rullekantene, så forlenget dem litt.. så får vi se om det blir vrangbord her i huset også eller ikke ;)
Den ble kalt båt genser`n slik at pjokken skulle bli mer interessert, nye klær er ikke noe spesielt å ha på har han funnet ut. Får håpe denne fasen går over om ikke så veldig lenge.. eller i hvert fall ikke at minstejenta blir smitta av denne merkelige fobien eller hva vi kan kalle den.

Et lite action bilde må også til, her mens pjokken prøver å få på mamma'en støvlene.. skulle nemlig ut å gå tur, null tid for posering. Regnet gjorde det heller ikke så genseren fikk komme frem i all sin prakt..


3 kommentarer:

  1. Perfekt til en frisk dreng, en bluse der aldrig bliver umoderne.

    SvarSlett
  2. Veldig fin båtgenser! Jeg har strikka rullegenseren før, og kan ikke huske at jeg syns kantene var problematiske. Jenta mi brukte genseren masse.

    SvarSlett