mandag 2. april 2012

Det strikkes jo litt da!


Litt bringebær strikk har det blitt, herlig garn og farge!
Oppussingen kjennes på kroppen, men nå har vi faktisk flyttet hjem! 6 lange uker brukte vi.. men vi sitter med nytt kjøkken, gang og bad. Noe små plukk er det igjen, som et små bombet soverom og noe under vasken tror jeg.
Har faktisk gått igjennom alt vi eier og har i hele leiligheten. På to dager! Noe av det første jeg gjorde var selvsagt og rydde i garnet mitt. Det ble utrolig pent, men spørs om jeg får sove.. Bilde kommer! ;)
Etter litt viktigere ting, som klærne til barna og litt baderoms styr så var det strikke pinner og annet utstyr som fikk oppmerksomhet. Tror jeg sjelden har hatt full kontroll på alt jeg har og samlet så fint!

Vi har fått masse hjelp til oppussing og spesielt i går troppet familie opp til tross for store snø mengder og lite brøyting og brukte store deler av dagen for og hjelpe til.
Kjøkkenet så slik ut i går kveld... :)

3 kommentarer:

 1. Så fint kjøkken! Det er så kjekt å pusse opp - når det er ferdig:) Ikke alltid når det står på som værst.... Ha ei riktig god påske!

  SvarSlett
 2. Bringebærstrikk? Er ikke det sånn som innebærer en hel haug med masker vrangt sammen? Imponert over at du har strikket så mye i det mønsteret! Jammen blir det fint også. :)
  Fint kjøkken! Godt at det går såpass framover at du begynner å se enden på oppussingen.
  Ha en fin påske!

  SvarSlett
 3. tre masker vrangt og tre masker i en maske annenhver pinne... puh! Husker ikke hvordan vanlig rettstrikk føles nå nesten.. men det går fremover.

  SvarSlett