tirsdag 3. mai 2011

Lekeplass-sett og prøvestrikker.


En vårlue til eldstemann David ble omsider til. Lillesøster har brukt sitt sett med lue og hals lenge allerede. Enkel men søt strikk, morsomt og leke med farger og bruke litt restegarn i samme slengen.
Det beste av alt er at David er blitt veldig glad i lua si, vil gjerne ha den på og forteller at han har fått den av Mamma :`).
Eneste med slike prosjekter er de båndene.. og dusken. For å lette arbeidet så tror jeg at jeg må bestille slike pompom makers på ebay, Sofie har nemlig ikke fåt noen dusk på lua si enda!

Jeg har ivrig satt i gang kjoleproduksjon til minsta i familien, hun er snart i perfekt kjole alder, og jeg har fem på listen over de som må strikkes helst neste uke. Garn er kjøpt inn til alle og en påbegynt.
Så lette jeg frem sommerklær i dag.. de er minst 20 kjoler i haugen med arvet klær. Gikk tilogmed kristisk igjennom dem, men nei, ingen kan forkastes. Hvordan skal hun rekke over alle kjolene?
Den halvveis ferdige kjolen er lagt bort for nå.

Jeg prøvestrikker en oppskrift på Hello Kitty bukse for Smoochie istedet, den skal være ferdig innen to uker og er koselig arbeid med akkurat nok fikling på slutten :) Spent på resultatet og på hvem som skal få denne buksen i gave? (Sofie hadde vist minimum 10 ullplagg i bukser og dresser.. sukk!).

1 kommentar:

  1. Så fine lekeplass-sett ;)
    Oi, hvilke kjoler er det du tenker å strikke? Vil gjerne se, for jeg vil også strikke kjoler :-D

    SvarSlett