torsdag 7. april 2011

PPP! Postman Pat Pute.

Tidligere har jeg skrevet om en liten skatt jeg fant mens jeg lette gjennom gamle strikkeoppskrift hefter på den lokale garnsjappa. Der kom jeg over et Postman Pat hefte som er gutten min sin store helt (sammen med Mqueen, Thomas toget, Rorri, "bygge Bob" og andre som har noe med kjøretøy å gjøre).
David fulgte med på prosessen, og ble veldig glad når han endelig fikk den.

 
Det ble brukt maskesting..strikke frem og tilbake med mønster kjente jeg at var bare kjedelig. Koste meg med syingen underveis når hånden var for vond til strikking. Dumme var at tråden var like tykk som den det ble strikket med så perfekt ble den nok ikke ;)


Formen er som så, den skulle nemlig være en genser. Men passformen var ikke helt fin akkurat. Posete og bred i sidene med skuldersøm ved albuene. Da ermene skulle strikkes ble det bestemt at det blir en kosepute og garn til kjekkasgenser skal bli kjøpt inn! :) Mye bedre passform og blir sikkert brukt og.

3 kommentarer:

 1. Hjelpe meg så flink du er ! Jeg blir like sjokkert hver gang du lager noe nytt, men denne tok kaken :) NYYYYYDELIG! :)

  SvarSlett
 2. Jeg bøyer meg i støvet!!
  Jeg syns det er uhorvelig kjedelig å brodere bakpå monsterbuksene, og det kan ikke sammenlignes i arbeidsmengde med dette kunstverket av et broderi.

  Ble en kjempefin pute ut av genseren ;)

  SvarSlett
 3. Den var kjempefin! Sønnen min hadde garantert likt den. Og så bra at du fant på å lage pute av noe som skulle bli en genser. :)

  SvarSlett